Badkamer

Voel je een echte queen met een nieuwe badkamer!

Soms kunnen we allemaal wel eens wat nieuws gebruiken. Een mooie nieuwe broek van een duur merk, een nieuwe accessoire, of een nieuwe auto die beter rijdt. Waar men echter vaak overheen kijkt, is de badkamer. Sommige badkamers zijn ouderwets, onhandig, en vooral lelijk. Dus voel je je in huis net niet helemaal comfortabel en weet je niet waarom? Dan zou het wel eens aan je badkamer kunnen liggen. Je kunt dan je badkamer vernieuwen, zodat je weer fris en fruitig verder kunt met je leven. Hoe pak je dat precies aan?

Functionaliteit

Waar de meeste mensen gelukkig van worden als het op hun badkamer aankomt, is functionaliteit. Je kunt bijvoorbeeld handige opbergruimtes gaan plaatsen door de meubels op een bepaalde manier in te delen. Of je maakt van je normale douche een regendouche met een douchegoot. Allemaal functionaliteit die ervoor zorgt dat je beter gebruik maakt van de ruimte die je hebt. Zelfs als je badkamer niet zo groot is, kun je veel veranderen. Je kunt bijvoorbeeld dingen hoger opbergen in plaats van laag bij de grond.

Design

Het tweede wat belangrijk is aan een badkamer is het uiterlijk. Het moet allemaal wel een beetje feng shui zijn natuurlijk. De beste badkamermeubels zijn tegenwoordig heel minimalistisch. Dat is design. Je kunt designradiatoren ophangen zodat je handdoeken kunnen opdrogen in stijl. Of je plaatst één enkele plant naast de douche, in een grote grijze plantenpot. Minimalisme is de sleutel. Ook dit heeft weer een bepaalde functionaliteit, namelijk zo min mogelijk clutter creëren in je huis. Kijk dus of je wilt gaan voor deze stijl, of dat je meer bent van de gezelligheid.

Je spiegel

Mensen kijken vaak niet om naar hun badkamerspiegel, behalve als ze naar zichzelf kijken. En dat terwijl je er toch echt elke dag inkijkt. Je badkamerspiegel hoort dus van hoge kwaliteit te zijn. Tegenwoordig kun je badkamerspiegels kopen die een lichtje hebben, zodat je goed verlicht bent bij het flossen of het aanbrengen van je make up. Als je een badkamerspiegel neemt met een licht erin zul je zien dat je er van opknapt. Niet alleen qua uiterlijk omdat je jezelf beter kunt zien bij je zelf-verzorgingsroutine, maar ook in je algemene welzijn. Je wordt bijvoorbeeld beter wakker soms, omdat het licht wat feller is. Kijk dus niet alleen naar de indeling van je badkamer, maar ook naar je spiegel. En zie dat je veel gelukkiger wordt van een opnieuw ingedeelde badkamer!

Geef een reactie