De beste kledingmerken voor deze zomer

Voor veel mensen is het belangrijk om er goed bij te lopen. Dit hangt vaak af van twee factoren. Namelijk de uiterlijke verzorging en de kleding. Om te beginnen helpt het om je haar in model te doen en er verzorgd uit te zien. De tweede factor heeft misschien wel de meeste invloed op je uitstraling. En dat wordt beïnvloed door je kleding. Het is natuurlijk heel fijn als je mooie kleding hebt en complimentjes van andere mensen ontvangt. Een van de hippe modemerken van het moment is versace jeans couture. Het merk Versace Jeans Couture is een Italiaans modemerk. Dit merk is in 1978 opgericht door Gianni Versace. Het assortiment is erg uitgebreid. Het merk richt zich vooral op informele kleding. Een van de bekendste kledingstukken is het T-shirt met het merklogo. Door het merklogo zijn de kledingstukken vaak heel snel herkenbaar. 

 

Prachtige jurken van beide merken

In het assortiment van Versace Jeans Couture is veel meer te vinden naast het bekende T-shirt. Namelijk ook veel kledingstukken voor vrouwen, zoals jurken, broeken en schoenen. Veel outfits zijn perfect met elkaar te combineren. Het merk heeft kleding van hoge kwaliteit en fijne materialen. Hierdoor zijn de kledingstukken mooi maar ook nog eens comfortabel om te dragen. Dit merk is dus echt een aanrader om in huis te halen voordat de zomer begint! Een ander merk wat het waanzinnig goed doet is josh v. Het merk JOSH V is opgericht door Josh Veldhuizen. Zij had de ambitie om een eigen onderneming op te starten in de hoek van mode en kleding. Dit heeft ze toen ook zelf gedaan. 

 

Niet ver zoeken 

Deze powervrouw heeft haar enorme drive en inzicht gebuikt om haar merk razend populair te maken. Bij Josh V is voor elke dame wat te vinden. Zo zijn er prachtige jurken en rokken voor in de zomer. Maar ook jassen en truien voor wanneer het iets kouder is buiten. Kleding van het merk Josh V is uiteraard ook gemakkelijk online te bestellen. Dit maakt het zeer aantrekkelijk om snel nog wat zomerkleding te bestellen voordat het lekkere weer komt. Lang zoeken is hierbij niet nodig, het merk Josh V wordt namelijk in meer dan 400 partner stores verkocht in wel 9 landen! Dit laat wel zien dat een merk van Amsterdamse bodem het heel erg goed doet! Wees dus niet te laat en bestel snel jouw mooie zomeritems zodat je er deze zomer ook prachtig bijloopt met de hipste modemerken.  

Geef een reactie