Naamketting voor je moeder

Naamketting: een stijlvol geschenk voor je moeder

Ben je op zoek naar een bijzonder en betekenisvol geschenk om je moeder eens lekker in het zonnetje te zetten? Een leuke trend van tegenwoordig zijn naamkettingen. Een naamketting kan heel leuk zijn om te geven op je moeders verjaardag, maar ook gewoon spontaan op ieder moment om haar te laten weten dat ze de allerliefste moeder is. In dit artikel gaan we een aantal verschillende soorten naamkettingen langs, die allemaal bijzonder zijn op hun eigen manier. Wil je deze verder bekijken en eventueel online bestellen, dan raden je aan om de website van KAYA te bezoeken (www.kayasieraden.nl).

Graveer bedel ‘disc’ met geboortekristal

Je kunt het sieraad voor je moeder extra persoonlijk maken met een door-en-door zilveren bedel. Je kunt daarbij nog een mooi lettertype kiezen en de bedel helemaal eigen maken met een persoonlijke tekst en het bijpassend geboortekristal. Optioneel kun je een naam, datum of woord naar keuze op de bedel laten graveren.

Zilveren ‘Lovely Heart’ ketting

Deze schitterende ketting van echt zilver kun je volledig naar smaak graveren met een naam, woord of datum. Deze ‘Lovely Heart’ naamketting bevat een zoetwaterparel, die symbool staat voor puurheid, en een schattig lief bol hartje. De zilveren ketting kun je naar wens verstellen. De bedel kun je ambachtelijk met de hand laten graveren in een atelier met een speciale graveerpen. De pen is gekoppeld aan een hogedruk apparaat die het mogelijk maakt om helder en diep te graveren. Het handgeschreven karakter daarvan (dus niet machinaal kaarsrecht) maakt de ketting extra bijzonder en persoonlijk.

Zilveren ‘rain drop’ mama ketting

Om je moeder haar lieve kinderen voor altijd dichtbij haar te dragen, geef je haar deze stijlvolle ketting gemaakt van volledig .925 sterling zilver. Deze ‘rain drop’ mama ketting bestaat uit een druppelvormige hanger met maar liefst drie cirkels waar je namen, bijzondere woorden of speciale data in kunt laten graveren.

Volledig zelf samen te stellen zilveren ketting

Mocht je creatief aan de slag willen gaan met je cadeau, dan kun je tenslotte op de website van KAYA ook helemaal zelf je zilveren naamketting samenstellen. Ook deze ketting die je volledig naar eigen smaak kunt personaliseren is gemaakt van echt zilver. Hierbij worden de bedels gegraveerd voor een persoonlijke touch. De bedels worden vervolgens aan een zeer stevige zilveren boxketting gehangen. Met de extra oogjes kan je moeder de zilveren ketting op meerdere lengtes dragen. Altijd handig wanneer ze zo nu en dan wilt afwisselen! Deze kettingen gemaakt van eerste gehalte zilver blijven voor altijd mooi en zullen je moeder gegarandeerd doen stralen.

Geef een reactie