Nubikk heren schoenen

Nubikk heren schoenen: stijlvolle man naast je

Naast een stijlvolle vrouw hoort een stijlvolle man. Het is natuurlijk geen gezicht als jij elegant  en opgedoft naar een feestje gaat terwijl jouw partner even zijn oude kloffie, met zijn afgetrapte schoenen aan heeft getrokken. Je wil als stel een statement maken. Voor jouw mannelijke partner zijn daar natuurlijk ook heel veel mogelijkheden voor. Qua schoeisel kan hij kiezen voor Nubikk heren schoenen. Want met dit hippe, Nederlandse merk val je echt op!

Stijl uit Nederland

Nubikk Heren schoenen komen dus van Nederlandse bodem. Uit Waalwijk om precies te zijn. Nubikk viel meteen al op en in 2014 wonnen ze een Zilveren Schoen voor het snelst opkomende nieuwe merk. Dat is ook geen wonder want het merk staat voor een relaxed, stijlvol en comfortabel leven en dat dragen de Nubikk Heren schoenen dan ook allemaal uit. Ze hebben een tijdloos design waardoor ze makkelijk passen bij elke garderobe. Dat is waarom het merk ook in België en Duitsland populair is. En met populair bedoel ik ook populair. Zonder al te veel marketinginspanning heeft Nubikk nu 60.000 volgers op Facebook en zo’n 20.000 volgers op Instagram. Laten we eerlijk zijn, de meeste bedrijven dromen hier alleen maar van. De reden kan alleen maar zijn dat ze een goed product neer zetten.

Nubikk heren schoenen: heerlijk draagcomfort

Stijlvol naar een feestje is natuurlijk één ding. Het is ook wel fijn als je de avond dan een beetje comfortabel door komt. Nog beter is het als je de volgende dag niet met blaren de straat op moet. Nou, dat komt mooi uit want Nubikk heren schoenen staan niet alleen voor stijl. Ze hebben ook een groot draagcomfort. Die garantie heb je alvast. Zelf kun je echter ook op een aantal zaken letten om het draagcomfort nog meer te verbeteren. Koop je schoenen aan het eind van de dag. Dan zijn je voeten wat dikker en ook dan moeten ze lekker zitten. Pas in de winkel ook altijd beide schoenen. Mensenvoeten zijn nu eenmaal meestal niet altijd gelijk. Het is belangrijk dat je bij beide voeten weet dat de schoenen goed zitten. Koop vervolgens de schoenen die het lekkerste zitten aan je langste voet. Als je de schoenen langer wilt gebruiken, houd er dan rekening mee dat voeten wat langer worden naarmate je ouder wordt.

Dus ga je met je partner een avondje stijlvol uit? Raad hem Nubikk heren schoenen aan. Wedden dat jullie daar beiden veel plezier van hebben?

 

 

 

Geef een reactie