trouwauto huren

Bruiloft tips vanuit bekende films

Ik kan wel zeggen dat ik aardig filmverslaafd ben. Ik vind het heerlijk om een avondje op de bank te hangen, bak popcorn erbij en dan een film te kijken. Eigenlijk heb ik niet een favoriet genre, actie, fantasy, horror en romcoms; ik vind het allemaal leuk. Maar romantische comedies zijn eigenlijk altijd wel goed als ik zelf een film kijk. Iedere vriendin heeft namelijk wel een favoriet genre, met de een kijk ik vaak horror, de ander is meer van fantasie en actie en mijn vriend vind Marvel films juist weer leuk. Zodoende kijk ik al ik alleen ben vaker romantische comedies, aangezien deze bij vriendinnen en vrienden minder vaak aan bod komen. En eerlijk gezegd is het natuurlijk ook erg leuk om in de winter lekker onder een dekentje met warme chocomel een echte girly film te kijken, dat vrolijkt je altijd weer op.

Films

Zo heb ik laatst Pretty Woman weer gekeken. Dit vind ik echt zo’n klassieker net als Grease en Dirty Dancing waarvan ik het niet erg vind om ze vaker te kijken. Verder heb ik een paar nieuw geplaatste films gekeken via Netflix; A Christmas Prince en zijn vervolg; The Royal Wedding. Nu droomt elk meisje en elke vrouw natuurlijk van een grote bruiloft. En wordt er ook gedacht aan wat er allemaal voor die bruiloft geregeld moet worden. Zo is de taart natuurlijk erg belangrijk en moet deze imposant zijn met meerdere etages. In films die je vaak het bruidspaar in miniatuurvorm op de bovenste etage, dit vind ik wel een leuk idee. Verder zie je best vaak in films dat het bruidspaar dat wegrijdt in een bruidsauto. En nee, daar hoef je dan niet een bruidsauto voor te kopen, je kan gewoon een trouwauto huren. In Grease eindigt de film ook in de bekende scene waarin Sandy en Danny wegvliegen in die rode auto. En bij Pretty Woman komt aangereden in een witte limousine in plaats van op het witte paard. Auto’s spelen dus vaak wel een rol binnen romantische films en kunnen ook bij jouw bruiloft een rol spelen, onder andere door deze te huren.

Tafelschikking

Wat mij verder is opgevallen uit trouwfilms, is dat er aandacht moet worden besteed aan de tafelschikking. Mensen die niet op elkaar gesteld zijn, kunnen immers beter niet naast elkaar worden gezet. Zet bijvoorbeeld ook niet een enkele single bij een tafel met allemaal stelletjes. Maak een apart singles tafel, deze zal de hele avond lol hebben. Probeer wel de families te mengen, ze zullen immers met andere feestdagen en verjaardagen elkaar ook nog zien. Zodoende is het fijn als zij elkaar op de bruiloft al hebben leren kennen.

Geef een reactie