Zo krijg je sterke, mooie nagels!

Je nagels zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam. En dan vooral je handen natuurlijk. Ze laten zien hoe verzorgd jij bent en daardoor maken ze deel uit van jouw visitekaartje. Door alle klusjes in het huis of het typen op je telefoon of laptop ben je constant bezig met het gebruiken van je handen. Daarom is het belangrijk dat je ze zo nu en dan eens flink in de watten legt. Met deze tips worden je nagels mooier en sterker, zonder dat je buiten de deur een manicure hoeft te doen!

  1. Eieren

Eieren zijn ontzettend goed voor je nagels. Ook kip, vis en rundvlees zorgen voor positieve effecten voor je handen en nagels.

  1. Een gezonde uitstraling

Als je nagels helder en stralend zijn, zorgt dat voor een gezonde en verfrissende uitstraling. Een tip om dit te creƫren: meng een eetlepel zuiveringszout met een scheutje citroensap. Schrob het goedje met een tandenborstel op je nagels en laat het een paar minuten zitten. Spoel het daarna af met wat water, en tada.

  1. Kort en rond

Lange nagels is natuurlijk heel mooi en chique, maar zorgt wel voor meer viezigheid. Ook loop je dan het risico dat je nagels sneller scheuren en afbreken en dat is niet alleen niet mooi, maar kan ook pijn doen. Daarom geven we je mee om je nagels kort en rond te houden. Vijl aan beide kanten de nagels naar het midden, zodat je je nagels op een gewenste lengte krijgt. Het is belangrijk om naar het midden te vijlen, want door naar links en rechts te vijlen verzwak je je nagels. Na het vijlen kan je door het assortiment van Yinger mooie nagellakjes aanschaffen. Yinger heeft een breed assortiment soorten en kleuren nagellak.

  1. Nagelriemen

De verzorging van je nagelriemen is erg belangrijk. Het is dus ook belangrijk om hier niet aan te komen als dat niet nodig is. Ook is het goed om ze regelmatig in te smeren met nagelriemolie. Breng deze aan op de nagelriemen en masseer het goed in. Zo hydrateer je je nagelriemen en daarbij ook gelijk je nagels. Een echte win-win actie dus.

  1. Water

Je bent elke dag natuurlijk in aanraking met water. Douchen, je handen wassen, regen, ga zo maar door. Water is ook in vele gevallen goed, maar niet voor je nagels. Het droogt je nagels en nagelriemen uit en dit is voor veel mensen niet bekend. Daarom is het belangrijk om op te passen met het blootstellen van je nagels aan water. Zeker met huishoudelijke taken is het daarom goed om handschoentjes te dragen.

Geef een reactie